Saturday, October 01, 2011

PC a.k.a Pierre Cardin...:)

Hola pembuka kata..:)
..sedang asyik layan LiteFM's Love Zone,tiba2 otak sy ni mngimbas kbali sgala apa yg blaku pd hari ni bersemperna(wujud ke pkataan ni..adoi,nampak sgt la BM tu ckp mkn je ms sekolah dulu..:)) Bonuslink member's day..hahaha..

Lunch break kteorg kluar la(geng keras je k). Kiranya nak serbu Parkson la..yg plg utama sudah smestinya,isi apa yg perlu diisi dlm erti kata lain makan la tu,Melantak pun blh juga kta gelarkan..haha..tamat je sesi 'layan perut',apa lagi mula la sesi 'cucimata'..:)belek punya belek,pusing pun dh hbs 360'..namun 'nafsu' msh lagi TERKAWAL dan kt kpala tsemat dgn tepu nya ayat "sayang duit aku". So t/hari tadi dengan BANGGA N SENYUM LEBAR kluar dari Parkson tanpa bli apa2..maksudnya,selamat la duit aku hari ni..hehe..

Dan..ntah dr mana ntah dtg nya niat jahat(nafsu berShopping)..dpendekkan cerita,sy g lg la Parkson tp area lain la pulak..mula2 'pandang2 jeling2' je..hjg2 gagal jgk la kawal nafsu yg TERKAWAL dr siang td..alahai..iman tak kuat mana la..huhu..

Ni semua gara2 PC a.k.a. Pierre Cardin la..dh la sy ni mmg 'alah' betul la dgn brand ni..adoi..mungkin bg org lain..hek eleh apa la sgt dgn PC tu,tak heran langsung..namun bg sy pula,sy sgt kagum dgn PC..sbb nya,w/pun mungkin harga nya yg BERPATUTAN or murah bg ssetengah org..NAMUN,kualitinya sgt bgs dan tahan lama..dan PC tak pernah 'kecewakan' sy spanjang mgunakan nya..:)lg pula,design nya yg pelbagai dan xjemu mata mmandang..kalau pd pandangan MATA saya,mmg stiasa TERTARIK kau mmg deboom la PC ni..:)tu la pasal,skali jenguk terus rembat DUA..adehh..namun BERBALOI2 la rs nya dan TIADA istilah 'sayang duit' kluar kt kpala ni bla bhadapan dgn PC a.k.a Pierre Cardin..ahakkksss..DISYORKAN sila la cuba PC.dan anda akan mdapati ianya BERBALOI2..harga BERPATUTAN kualiti SGT MEMUASKAN..:)

Tamat sudah loyar buruk sy tok kali ni..alahai PC..:)
jom sambung layan LiteFM's Love Zone..EHHhhh..u all tau tak apa yg sy maksudkan dgn PC tu???...sshhhhh..YG NI TK WANITA shj yer..oppssss...

4 comments:

  1. bendar...sampai 2 skali...:))

    ReplyDelete
  2. mmg hobi suka beli PC yek...hehehe

    ReplyDelete
  3. hahaha..try la Ty..kompom xkan mnyesal..:)

    ReplyDelete